Ej ziom wyluzuj. Mi się podobało :) Podziwiam was ,że w takim miejscu jak "Łąkowa" nagrywaliście i jeżdziliscie. Filmik może nie jest pełny trików ale sam tytuł wskazuje ,że nie zobaczysz tam czegoś dużego :D POZDROROWER :) . Jesteście z Gdańska ?
jedyne co mi się podobało, to te pierdziochy. Te wideo mogło pozostaw w konwencji "od nas, dla nas", i trza było sobie darować umieszczania go tutaj. bo zaraz znajdzie się banda debili, wielkich krytyków filmowych:)
Ziomek nastawił się na krytykę filmowców , problem w tym ,że z nich tacy filmowcy i krytycy jak z koziej dupy trabka : ) żaden nie ma demo ani zdjęcia a krytykują wszystkich :)
gruby3c napisał(a):Ej ziom wyluzuj. Mi się podobało :) Podziwiam was ,że w takim miejscu jak "Łąkowa" nagrywaliście i jeżdziliscie. Filmik może nie jest pełny trików ale sam tytuł wskazuje ,że nie zobaczysz tam czegoś dużego :D POZDROROWER :) . Jesteście z Gdańska ?
ej łąkowa nie jest taka zła jak się słyszy. Tylko nie można się srac do gangsty bo będzie ciężko. tak wszyscy jesteśmy z gdańska